Wat kunnen wij voor u betekenen?

In ons vorige nieuwsbericht heeft u alles kunnen lezen over het project Koninginnehof in Den Haag waar wij aan meewerken. Begin januari 2022 is dit project van start gegaan. Hierbij wordt onder andere gebruik gemaakt van een CSM-machine. Dit was een logistieke uitdaging dankzij de beschikbare ruimte en de breedte van de machine. Tijdens dit project worden in het centrum van Den Haag negen appartementen en vier herenhuizen gerealiseerd. Er onder komt ook een parkeerkelder. Aangezien wij sinds 1999 als bouwadviseurs actief zijn in de bouwbranche hebben wij aan veel andere mooie projecten mogen bijdragen. Denk bijvoorbeeld aan de renovatie van het Centraal Station in Den Haag, de bouw van Museaal Educatief Centrum Corpus of de transformatie van De Nederlandse Bank in Amsterdam.

Project Koninginnehof Den Haag van start
Project Koninginnehof

Bij dit project is gebruik gemaakt van een CSM-machine.

Bij B3 focussen wij ons op verschillende aspecten van bouwadvisering. Denk hierbij aan; bouwmanagement, contractvorming, bouwkostenmanagement, vergunningen en uitvoeringsbegeleiding. De komende tijd zullen wij u meer informatie geven over onze diensten. Vandaag komt onze bouwmanagement aan bod.

Bouwmanagement door B3 bouwadviseurs

Binnen de bouwadvisering richten wij ons onder andere op bouwmanagement. Wij zorgen door ons bouwmanagement dat uw bouwproject geheel volgens de gestelde eisen en gemaakte afspraken wordt gerealiseerd. Het draait hierbij onder andere om de bewaking van de kosten, tijd en kwaliteit. Daarnaast geven wij aanbestedingsadviezen, zorgen wij voor contractmanagement en waarborgen wij de creativiteit en betrouwbaarheid.

Ons takenpakket

Als bouwadviseurs nemen wij de rol van bouwmanagement op ons. Tijdens het uitvoeren van bouwmanagement hanteren wij een takenpakket.

Ons takenpakket bestaat onder andere uit:

  • B3 treedt op als vertegenwoordiger van de opdrachtgever naar alle betrokken partijen, zoals de ontwerpende, uitvoerende en adviserende partijen.
  • Wij waarborgen de eisen, planning en budgetten.
  • Begeleiding gedurende de vergunningsprocedures.
  • Directievoering tijdens de bouw, voorzitten bouwvergaderingen.
  • Het bewaken van de kwaliteit, voor zowel de bouwvoorbereiding als uitvoering.

Bent u benieuwd naar ons complete takenpakket en wilt u meer informatie over onze bouwmanagement? Bekijk dan onze bouwmanagementpagina. Daarnaast kunt u hier ook ons bouwmanagement portfolio bekijken.