Uitvoeringsbegeleiding en Kwaliteitsbewaking

Tegenwoordig is het verstandig om directievoering, het houden van toezicht en kwaliteitscontroles uit te besteden aan gespecialiseerde bedrijven. Maar wat is toezicht op uw bouwproject? Met het uitvoeren van kwaliteitscontroles en het houden van toezicht bedoelen wij het uitvoeren van periodieke inspecties op locatie. Een directievoerder controleert of de contractafspraken en planningen nagekomen worden en beoordeelt of de financiële afwikkeling van het project correct wordt gedaan. Zo wordt er gecontroleerd of de uitvoering van het werk voldoet aan de gestelde eisen door de wetgeving en het bouwcontract.

Verder wordt het werk gecontroleerd aan de hand van tekeningen, bestek en het bouwbesluit. Hierin wordt tevens rekening gehouden met de algemene kwaliteit van het werk. Deze dienen van hoge kwaliteit en deugdelijk te zijn.

De uitkomsten van deze inspecties worden in rapporten vastgesteld en besproken met de opdrachtgever. Wij streven ernaar dankzij het optimaal toezien op uw bouwproject een succesvol eindresultaat mogelijk te maken.

Toezicht door B3

Een van onze specialisaties is het uitvoeren van inspecties en kwaliteitscontroles om de kwaliteit te waarborgen. Wilt u samen met ons samenwerken om uw bouwproject naar een zo goed mogelijk resultaat te brengen? Of wilt u meer informatie?

Dan horen wij graag hoe wij u kunnen helpen.

Contact Over Ons

Toezicht en kwaliteitscontrole uitbesteden aan B3

Voor naleving van de kwaliteit en afspraken werden er, met name vroeger, opzichters aangesteld die permanent op de bouwplaats aanwezig waren namens de architect. Tegenwoordig is het meer gebruikelijk dat externe partijen deze taak op zich nemen. Professionele en particuliere opdrachtgevers maken daarvoor graag gebruik van onze diensten.

Op een zakelijke manier bewaken wij de kwaliteit op het werk en controleren wij aan de hand van de tekeningen en het bestek of er gebouwd wordt zoals in het contract is vastgelegd.

Ook kunnen wij u bijstaan bij een schouwing of oplevering van uw project.

Onze uitvoeringsbegeleiding

Wij hebben vele mooie projecten mogen voorzien van uitvoeringsbegeleiding, bekijk hier verschillende voorbeelden. 

Meer projecten
Syngenta Seeds De Lier

Nieuwbouw kantoren bij bestaande bedrijfsgebouw.

2021 – Heden

Refit Zorgcentrum Aelbrecht van Beijeren Den Haag

Revitalisering van woonzorgcentrum.

2021 – Heden

Kantoor Lighthouse Hoofddorp

Inrichting bestaande kantoorpand.

2020 – 2021

Residentie Raephorst Wassenaar

Revitalisering van 110 appartementen.

2017 – 2019

B3 Bouwadviseurs Logo
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen! Wilt u bijvoorbeeld meer informatie over één van onze diensten of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Contact