Werken bij B3 bouwadviseurs

Bij B3 bouwadviseurs zijn wij altijd opzoek naar aanstormend talent in de bouwbranche. Naast onze openstaande vacatures kunt u ook een open sollicitatie sturen voor een functie die bij u past. Wij beoordelen dan of uw open sollicitatie bij onze behoeftes past. Voor een open sollicitatie zijn wij te bereiken via info@b3.nl.

Wij raden u aan ook onze onderstaande vacature te bekijken. Hier kunt u via het contactformulier direct voor solliciteren.

Vacature: (aankomend) calculator bouw

Functie: (aankomend) calculator in de bouw.
Soort werkplek: op locatie
Soort baan: Fulltime/parttime

Beschrijvingen

Heb je enige ervaring als calculator of wil je als calculator met een bouwkundige achtergrond aan de slag dan hebben we bij ons bedrijf een rol voor jou. Belangrijk is dat je een brede interesse hebt in het bouwen zodat je ramingen en begroting van uit alle invalshoeken [materiaalkennis, werkmethodieken, etc.] weet op te stellen en in te vullen. Als calculator ben je verantwoordelijk voor de kostenbeheersing van nieuwbouw-, renovatie- en herontwikkelingsprojecten vanaf initiatieffase tot aan het einde van de uitvoering.

Vanaf het ontwerp zijn wij als bouw(kosten) managementbureau vaak nauw betrokken bij projecten waarbij we met kostenramingen, analyses, tussentijdse toetsen, het aanvragen van prijzen uit de markt en het controleren van meer- en minderwerk.

Indien je nog niet veel ervaring hebt val je onder de verantwoordelijkheid van de senior kostendeskundige. Essentieel is een oplossingsgerichte kijk en een pro-actieve manier van werken.

Wat bieden we jou

  • Naast een zeer afwisselende en dynamische functie waarbij jij veel verantwoordelijkheid draagt, krijg je:
  • Een fulltime of indien gewenst een parttime [min 32 uur] dienstverband met flexibele werktijden;
  • Een passend aansprekend salaris tot maximaal € 5.000,-; dit is afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Alle ruimte voor het bedenken en uitwerken van je eigen initiatieven.

Ben je enthousiast geworden over de vacature?
Solliciteer dan snel op de functie. Neem contact op met ons via 070-5144699.

 

Functie-eisen

Als calculator neem je het volgend mee

  • Afgeronde MBO of HBO opleiding
  • Enige jaren werkervaring als calculator bij een of meerdere projectvormen zoals, nieuwbouw, renovatie en herontwikkeling.
  • Kennis van bouwmethodieken en -materialen en van wet- en regelgeving.

Ook als schoolverlater of stageplek is er een mogelijkheid om bij ons als calculator te komen werken. Dan zal er een leertraject opgestart worden om voldoende ervaring op te doen om zelfstandig als calculator door te kunnen groeien.

Bedrijfsprofiel

B3 bouwadviseurs is een bouwkundig adviesbureau in Wassenaar. Wij hebben een hele brede dienstverlening voor professionele opdrachtgevers (ontwikkelaars, architecten, aannemers), particulieren, overheden, instellingen, etc..

Wij verzorgen bouwmanagement, contractvorming, projectuitwerking, bouwkostenbewaking, uitvoeringsbegeleiding in de vorm van directievoering en toezicht voor veel al niet-standaard projecten, zoals bv. musea, hotels, zorginstellingen, bijzondere woningbouw.

Wij zoeken een bouwkundige voor de functie van (aankomend) calculator. Onze cultuur is het beste te beschrijven als informeel, open met humor en eigenzinnig.

Wil jij werken bij b3?

Past onze vacature bij jou? Twijfel dan niet en solliciteer direct.