Over B3 bouwadviseurs

De medewerkers hebben jarenlange ervaring met  de vele facetten van het bouwproces. Sinds 1999 nemen wij als bureau tijdens uw bouwprojecten een adviserende rol in. Met trots hebben wij gedurende de afgelopen twee decennia aan vele succesvolle projecten een belangrijke bijdrage mogen leveren.

Onze expertises liggen bij projectmanagement, kostenbewaking, contractvorming, toezicht en vergunningen.

Ons werkterrein bestaat uit het ondersteunen van onder andere ontwikkelaars, overheden en architecten in de vorm van bouwmanagement, kostenbewaking, het verzorgen van tekenwerk en het opstellen van bestekken. Daarnaast is het ook mogelijk de projectbegeleiding, planengineering, directievoering en kwaliteitsbewaking te verzorgen.

Contact

B3 bouwadviseurs

Onze werkwijze

1

Kennismaking

Tijdens een kennismakingsgesprek zullen wij de mogelijkheden bespreken, ten einde een passende oplossing te zoeken bij uw situatie.

2

Passend voorstel

Op basis van de kennismaking bieden wij u een passend voorstel aan, gespecialiseerd op uw situatie en wensen.

3

Uitvoering

Wij streven naar een transparante en persoonlijke uitvoering van het bouwproces waarbij kwaliteit, planning en budgetten belangrijke pijlers zijn.

4

Uw succes

Samen brengen wij uw bouwproject tot een succes, met een mooi eind resultaat! Waarbij de doelstellingen behaald zijn.

More information

Uw contactpersonen

De kracht van B3 Bouwadviseurs zit in de persoonlijke service. Ieder teamlid streeft ernaar u optimaal te ondersteunen bij uw vragen. Indien u vragen heeft, graag meer informatie wilt of geïnteresseerd bent in een van onze diensten raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij zijn dagelijks vrijblijvend te bereiken van 08:30 tot 18:00.

Owner & Managing Director

Patrick Lakerveld

Owner & Managing Director

Ruud Raaphorst

Bouwkundig tekenaar & calculator

Stefan van den Bos

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u specifieke vragen? Dan vernemen wij graag hoe wij u verder kunnen helpen.