Bouwkosten bij een bouwproject

Alle bouwprojecten zijn een unieke combinatie van risico’s en kosten. Het onderbrengen van bouwkostenmanagement bij B3 Bouwadviseurs zorgt ervoor dat deze al in de beginnende fase in kaart gebracht kunnen worden. Dankzij het optimaal in kaart brengen van de kosten en risico’s kan uw project succesvol voltooid worden.

Ons team is gespecialiseerd in bouwkostenmanagement dankzij jarenlange ervaring. Zo beschikken wij over de kennis die in uw bouwproces gewenst is om u optimaal te ondersteunen.

Voor een succesvol project is beheersing van de bouwkosten onontbeerlijk.

Bouwkostenmanagement door B3

Bent u benieuwd hoe wij kunnen bijdragen aan uw bouwproject door het inzetten van bouwkostenmanagement? Neem dan contact met ons op en samen bespreken wij de weg naar het succesvol behalen van uw doelstellingen.

Contact Over Ons

Wat houdt bouwkostenmanagement in?

Dankzij bouwkostenmanagement door B3 Bouwadviseurs is het mogelijk uw onzekerheden en budgetten optimaal te benutten, met het doel de doelstellingen te behalen. Wij zorgen ervoor dat de kosten van uw project effectief beheerst worden. Wij streven ernaar u persoonlijk en transparant van de beste service te voorzien zodat uw project voorspoedig verloopt.

De bouwkosten-bewaking begint al in de initiatieffase in de vorm van investeringsoverzichten/projectbudgetten en zal doorlopen tot aan in de beheersfase.

Tijdens de ontwerpfase kunnen wij u bouwkostentechnisch adviseren met het opstellen van bouwkostenramingen en investeringsoverzichten.

Verschillende bouwkostenprojecten

Hier vindt u enkele voorbeelden van projecten die wij voorzien hebben van bouwkostenmanagement. Meer voorbeelden vindt u via de onderstaande knop.

Meer projecten
Rosewood Hotel Amsterdam

Transformatie paleis van Justitie tot hotel.

2021

Enexis Hengelo

Nieuwbouw van een bedrijfsgebouw.

2021

Bedrijfsgebouw Contiweb Boxmeer

Nieuwbouw van een bedrijfsgebouw.

2021

Refit Zorgcentrum Aelbrecht van Beijeren Den Haag

Revitalisering van woonzorgcentrum/

2021 – Heden

B3 Bouwadviseurs Logo
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen! Wilt u bijvoorbeeld meer informatie over één van onze diensten of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Contact